Inschrijven voor sport- en speldagen!

Niet van toepassing

Noteert u INSCHRIJVEN op zaterdag 24 april met hoofdletters in uw agenda. Dat is dé dag om uw kind in te schrijven voor de 25e Wassenaarse Sport en Speldagen van 23, 24 en 25 augustus 2021. Vanwege corona heeft de organisatie Spelenderwijs besloten om de inschrijving te spreiden en een te grote drukte te vermijden. Daarom bieden wij voor een gelimiteerd aantal Pinkies, Stuiters, Bonken en Megabonken de mogelijkheid om digitaal in te schrijven. Digitaal inschrijven kan van 24 maart tot uiterlijk 24 april 2021 op de website www.spelenderwijswassenaar.nl. Is de digitale inschrijving vol, dan bent u op 24 april tussen 9.30 en 12.00 uur van harte welkom om uw kind in te schrijven op de locatie van Van Woesik, Duivenvoordelaan 560.

Wat gaan we doen? Wij vieren feest! En wie doen er mee? Wassenaarse kinderen die nu in één van de groepen 3 t/m 8 zitten. Hoho, want als je in klas 1, 2 of 3 van de middelbare school zit, mag je het feestje ook meevieren. En vanaf 16 jaar kun jij je opgeven als leiding. Meer dan 100 vrijwilligers van 16-75 jaar vieren het feestje ook mee. Wat valt er allemaal te beleven? Behalve feestvieren zijn we vooral sportief bezig. Ieder jaar zijn er activiteiten als waterspellen, speurtochten, zwemmen, zeilen, zeskamp, sportclinics, optredens van het clownsduo KwiBus en de traditionele survival door de Wassenaarse sloten en weilanden en bij Poldersport De Kwakel. De ervaren stafleden passen uiteraard het niveau van het programma aan op de leeftijd van de kinderen. Sfeer en gezelligheid staan altijd voorop!

Het kriebelt bij de organisatie. Het kriebelt bij ons allemaal. We willen er op uit. We hebben zin in een feestje. Daarom hebben we op 24 april al een beetje voorpret. Scouting Van Woesik bestaat 60 jaar en Spelenderwijs 25 jaar. Tezamen organiseren zij een leuk programma voor ALLE Wassenaarse kinderen van de basisscholen. Tijdens deze feestelijke activiteiten kunt u uw kind inschrijven voor de Wassenaarse Sport en Speldagen. Heeft u reeds digitaal ingeschreven, dan mag uw kind uiteraard ook meedoen met dit feestelijke programma.

Kijkt u vooral eens op de geheel vernieuwde website www.spelenderwijswassenaar.nl. Hier houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen. U kunt daar ook uw eventuele vragen stellen

Bron: Spelenderwijswassenaar